Persbericht

(Onderaan de COPY PASTE teks voor Social media en de plaatjes los, delen is lief!)

Contactloze APK keuring?

Samen de Corona golf vertragen

Het klinkt misschien raar; een contactloze APK-keuring. Maar dat is eigenlijk makkelijk te organiseren. Je regelt bijvoorbeeld dat je klant zijn auto op een bepaalde plek parkeert en de sleutel op de voorband legt. Jij als monteur pikt de auto op als de klant is vertrokken. En vice versa na de APK-keuring. Zo hoef je niet aan de balie te komen en kan alles geheel contactloos gaan. Zomaar een voorbeeld van hoe contactloos-bezorgen kan werken. 


Deze week is www.contactloos-bezorgen.nl opgezet om mensen te helpen die thuis (moeten) blijven, de mogelijkheid te geven om toch producten en diensten veilig en contactloos te laten bezorgen. Als over een korte tijd 50% of 60% van de mensen besmet is, dan wordt een boodschap doen een nachtmerrie. Daarom zal elke ondernemer nu goed moeten nadenken of ook hij contactloos kan bezorgen. Hopelijk draagt het dan ook bij om de corona golf die er aan komt te vertragen.  

 

Contactloze wijnproeverij thuis

Een ander mooi voorbeeld: We hebben in Meierijstad een onderneemster die wijnproeverijen verzorgt. Nu bezorgt ze wijn contactloos. De onderneemster bouwt zo verder aan haar netwerk en wie weet komt die wijnproeverij aan huis er over een tijd alsnog! 
Telefonisch of via e-mail neemt de onderneemster eerst contact op om haar wijnassortiment door te nemen en om samen een gepaste bestelling te creëren. Ze komt de wijn bezorgen; zet de wijn bij de voordeur, belt aan, stapt terug in haar auto, wacht tot u de wijn gevonden heeft en rijdt zwaaiend weg! 

Taxi als koerier?

We werden ook nog getipt, voor ondernemers die hun zaak niet kunnen verlaten maar wel hun klanten van dienst willen zijn. Zij zouden gebruik kunnen maken van een taxi om hun producten te bezorgen. Niet het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt. We hebben even uitgezocht wat een taxirit binnen Schijndel in Meierijstad kost. Deze kosten bedragen € 7,50. Wij denken dat in deze tijd klanten graag   € 5,- of € 7,50 willen betalen voor een contactloze-bezorging. Ideaal als jij in je zaak moet blijven en je toch je klanten wil blijven bedienen. Misschien is er nog wel een markt voor het contactloos-bezorgen van bier en sigaretten? Note: de taxichauffeur moet de bestelling natuurlijk contactloos bij de ondernemer op kunnen halen. 

Contactloos-bezorgen.nl bouwt aan een kennisbank!
Profiteer van kennis en ideeën die door andere ondernemers al zijn bedacht. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden! Kijk ook bij andere ondernemers hoe zij contactloos-bezorgen. We zijn begonnen met het verzamelen van ideeën over contactloos-bezorgen. Van het ontmoedigen van hamsteren tot het contactloos-bezorgen van melk. Ook hebben we een oplossing binnen gekregen voor het veilig ontvangen van pakketjes. Telkens een pakket bij het postkantoor of je buren ophalen, is nou precies wat je niet wilt. Meer ideeën zijn altijd welkom natuurlijk.
https://www.contactloos-bezorgen.nl/ideeen

Als ondernemers bedacht hebben hoe zij hun diensten of producten contactloos kunnen bezorgen dan kunnen zij zich aanmelden. Vervolgens wordt deze informatie in hun vestigingsplaats vermeld. De ondernemer ontvangt  daarna het contactloos-bezorgen logo voor plaatsingen in al zijn communicatie-uitingen. Een plaatsing is geheel kosteloos. Wel vragen we een kleine onkostenvergoeding als een plaatsing in meerdere plaatsen gewenst is. Eenmalig  slechts vanaf € 9,95 per plaats.


Plaats dus eerst je aanbod op je eigen site én daarna plaatsen wij het op www.contactloos-bezorgen.nl!

Aanmelden als ondernemer doe je HIER , gratis!

We hebben ook bekende NEE / JA brievenbusstickers om aan te geven of je reclame en of huis aan huis bladen wil ontvangen.
Op deze stickers hebben we het logo van contactloos-bezorgen geplaatst en vragen we de bezorger om 2 meter afstand te houden. Dit ter bescherming van jezelf én van de bezorger. We hopen hiermee te bereiken dat mensen de voorkeur er aan geven om hun spullen contactloos en veilig te laten bezorgen in plaats van van bijvoorbeeld in de rij te gaan bij een bouwmarkt. TEKST VOOR SOCIAL MEDIA

CONTACTLOZE APK KEURING,

Het klinkt misschien raar; een contactloze APK-keuring. Maar dat is eigenlijk makkelijk te organiseren. Je regelt bijvoorbeeld dat je klant zijn auto op een bepaalde plek parkeert en de sleutel op de voorband legt. Jij als monteur pikt de auto op als de klant is vertrokken. En vice versa na de APK-keuring. Zo hoef je niet aan de balie te komen en kan alles geheel contactloos gaan. Zomaar een voorbeeld van hoe contactloos-bezorgen kan werken.

 

Deze week is www.contactloos-bezorgen.nl opgezet om mensen te helpen die thuis (moeten) blijven, de mogelijkheid te geven om toch producten en diensten veilig en contactloos te laten bezorgen. Als over een korte tijd 50% of 60% van de mensen besmet is, dan wordt een boodschap doen een nachtmerrie. Daarom zal elke ondernemer nu goed moeten nadenken of ook hij contactloos kan bezorgen. Hopelijk draagt het dan ook bij om de corona golf die er aan komt te vertragen.

 

Contactloze wijnproeverij thuis

Een ander mooi voorbeeld: We hebben in Meierijstad een onderneemster die wijnproeverijen verzorgt. Nu bezorgt ze wijn contactloos. De onderneemster bouwt zo verder aan haar netwerk en wie weet komt die wijnproeverij aan huis er over een tijd alsnog!

 

Telefonisch of via e-mail neemt de onderneemster eerst contact op om haar wijnassortiment door te nemen en om samen een gepaste bestelling te creëren. Ze komt de wijn bezorgen; zet de wijn bij de voordeur, belt aan, stapt terug in haar auto, wacht tot u de wijn gevonden heeft en rijdt zwaaiend weg! https://www.facebook.com/wijnzinnigbijDaan/

 

Taxi als koerier?

We werden ook nog getipt, voor ondernemers die hun zaak niet kunnen verlaten maar wel hun klanten van dienst willen zijn. Zij zouden gebruik kunnen maken van een taxi om hun producten te bezorgen. Niet het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt. We hebben even uitgezocht wat een taxirit binnen Schijndel in Meierijstad kost. Deze kosten bedragen € 7,50. Wij denken dat in deze tijd klanten graag € 5,- of € 7,50 willen betalen voor een contactloze-bezorging. Ideaal als jij in je zaak moet blijven en je toch je klanten wil blijven bedienen. Misschien is er nog wel een markt voor het contactloos-bezorgen van bier en sigaretten? Note: de taxichauffeur moet de bestelling natuurlijk contactloos bij de ondernemer op kunnen halen.

 

Contactloos-bezorgen.nl bouwt aan een kennisbank!

Profiteer van kennis en ideeën die door andere ondernemers al zijn bedacht. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden! Kijk ook bij andere ondernemers hoe zij contactloos-bezorgen. We zijn begonnen met het verzamelen van ideeën over contactloos-bezorgen. Van het ontmoedigen van hamsteren tot het contactloos-bezorgen van melk. Ook hebben we een oplossing binnen gekregen voor het veilig ontvangen van pakketjes. Telkens een pakket bij het postkantoor of je buren ophalen, is nou precies wat je niet wilt. Meer ideeën zijn altijd welkom natuurlijk.

 

https://www.contactloos-bezorgen.nl/ideeen

Als ondernemers bedacht hebben hoe zij hun diensten of producten contactloos kunnen bezorgen dan kunnen zij zich aanmelden. Vervolgens wordt deze informatie in hun vestigingsplaats vermeld. De ondernemer ontvangt daarna het contactloos-bezorgen logo voor plaatsingen in al zijn communicatie-uitingen. Een plaatsing is GEHEEL KOSTELOOS Wel vragen we een kleine onkostenvergoeding als een plaatsing in meerdere plaatsen gewenst is. Eenmalig slechts € 9,95 per plaats.

 

Plaats dus eerst je aanbod op je eigen site én daarna plaatsen wij het op www.contactloos-bezorgen.nl!

Aanmelden kan je hier https://www.contactloos-bezorgen.nl/aanmelden


DELEN IS LIEF!