s'Hertogenbosch

Food (eten) 


Goed voor de boer. Goed voor jou. 

In deze onzekere tijden van de Corona-crisis hebben wij een tijdelijke oplossing ontwikkeld voor de reststromen die er ontstaan bij boeren en makers. De horeca neemt geen producten meer af en dit betekent dat er grote overschotten zijn. De gevolgen zijn niet te overzien voor onze telers. En dit terwijl Nederlanders massaal thuiszitten. Wij koppelen deze boeren aan Nederlandse consumenten op een leuke manier.

Samen met diverse chefs maken wij boodschappenboxen die bij veel Nederlanders passen, zodat we samen de problemen opeten. Met dit concept wordt een ode gegeven aan Nederland. Het is een concept dat de kracht van samenwerken in Nederland viert. Een concept dat ons Nederlanders in deze moeilijke tijd met elkaar verbindt. Eten verbroedert, zeker nu. 

Ophalen / bezorgen

We houden het graag simpel; we bezorgen overal in Nederland. Én je kan je box door heel Nederland ophalen! We bouwen daar drive-thru's, zodat je veilig je box kan ophalen, zonder contact met ons. Alles conform de Corona veiligheidsmaatregelen. Hieronder vind je onze locaties, waar je je box op kan halen.

‘s-Hertogenbosch | Paleiskwartier

Hofvijver 4
5223 MC ‘s-Hertogenbosch

‘s-Hertogenbosch | Werkwarenhuis

Tramkade 20-24
5211 VB ‘s-Hertogenbosch


Bij Thuisbezorgd.nl is contactloos-bezorgen standaard het geval


We gaan standaard al onze bestellingen contactloos bezorgen, Zero Contact Delivery


Onze bezorger belt bij je aan en legt jouw bestelling voor de voordeur in een bezorgtas.

De bezorger neemt vervolgens 2 meter afstand en wacht tot je de bestelling uit de tas hebt gehaald. Zodra de deur dicht is, wordt de tas meegenomen.


Domino’s bezorgt vanaf vandaag pizza’s contactloos aan huis. Bij een bestelling kunnen klanten aanklikken dat ze geen fysiek contact met de bezorger willen hebben. De bezorger zet dan een warmhoudtas met daarin de pizza voor de deur en gaat een paar meter achteruit. Voor zover bekend is Domino’s de eerste grote bezorgketen in Nederland die deze mogelijkheid biedt.


De lekkerste Beren gerechten kan je contactloos thuis laten bezorgen


In verband met het Corona-virus bezorgen wij contactloos. Na aanbellen laten wij je bestelling bij de deur achter. 


Als de gasten niet naar het café kunnen komen, komt het café naar de gasten. Café Bar le Duc in 's-Hertogenbosch biedt gasten 'boxen' aan die thuis afgeleverd worden. Elke box heeft een andere inhoud, maar het (speciaal)bier wordt koud geleverd.

‘Een avondje café Bar le Duc in a box’, is de naam

http://cafebarleduc.nl/


Onze huiswijnen zijn geweldig, alle gasten op je feest zeggen automatisch “wat een lekkere wijn”. Mede door minder sulfietgebruik in de wijn sta je de volgende dag weer fris op. De rode wijn typeren wij als zijnde “ongecompliceerd lekker”. Luguber, wat deze wijnen aan reacties oproepen lukt geen andere wijn.


Om de veiligheid van u en ons te waarborgen bezorgen we vanaf heden contactloos.

Bezorgen ook contact-loos in Vught


Elke werkdag maken wij een verse en gezonde dagmaaltijd voor je klaar, die je alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven! Kom hem bij ons ophalen of laat hem thuisbezorgen.

CORONA; In verband met het coronavirus bezorgen we al onze maaltijden contactloos. Omdat we geen dure winkels hoeven te onderhouden, hebben we minder kosten. Zo kunnen we alle boodschappen aanbieden voor de laagste prijs en ze gratis thuisbezorgen.

Zodra ons autootje onderweg weg is kun je ‘m volgen in de app. Zo weet je op de minuut nauwkeurig hoe laat we bij je zijn!

1. Onze Runner overhandigt de boodschappen niet rechtstreeks, maar zet de tasjes voor de voordeur en neemt daarna 1,5 meter afstand.

2. We willen je vragen om te wachten met opendoen tot de Runner heeft aangebeld en daarna zelf de tasjes te pakken. We brengen de boodschappen dus ook tijdelijk niet als extra service naar binnen.


Non Food (waren en diensten)


STAS barrière scherm - kuchscherm

De retailoplossing om te voldoen aan de RIVM-richtlijnen om de verspreiding van het COVID-19-coronavirus te vertragen. Een eenvoudig te monteren scherm om medewerkers en klanten te scheiden.


Intratuin werkt met post.nl:
Vanaf 17 maart 2020, worden pakketten niet meer overhandigen door bezorger aan de klant en houdt de bezorger 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen. 
Volgens de eerder aangekondigde maatregel tekent de bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst door de laatste 3 tekens van de legitimatie te noteren (die de ontvanger opnoemt).


Wij wassen op locatie. Wij vinden het prettig om een water aansluiting te hebben. Maar het is zeker niet noodzakelijk. Wij kunnen ons eigen water mee brengen en daardoor geheel zelfstandig. (contactloos) opereren

John van Hedel

Facebook Pagina
https://www.facebook.com/Autowash-1646351979006821/

Telefoonnummer
0621628101

Email adres *
info@autowash.nl


Rietveldenweg 13-F, 5222 AP 's-HertogenboschVERVOERDER

Naam *
Vincent de Vroomen

Bedrijfsnaam *
VPS

E-mailadres *
vincent@vincentdevroomen.nl

Telefoonnummer *
06-20133311


Ik rijd een VW Caddy, dus kan elke werkdag bezorgen tussen 7.00 uur 's morgens en 14.00 uur 's middags. Op zaterdag kan ik 's middags en op zondag de hele dag.


De bedoeling van nlmobiliseert is dat mensen uit de horeca maar ook daarbuiten die nu niet kunnen werken zich aanmelden om zich in distributiecentra dienstbaar te maken. Dat kan via nlmobiliseert.nl waar mensen snel tijdelijk werk kunnen zoeken, kunnen vinden, of aanbieden. Voor mensen die tijdelijk geen werk hebben.Thuiswerken maar je weet niet hoe? 

Bekijk onze instructie filmpjes op https://insim.nl/doe-het-zelf/

Blijft u daarna nog met vragen neem dan gerust contact op met ons.
w.choi@e-quest.nl
06-30055000


N.a.v. de recente berichtgeving omtrent het coronavirus, bezorgen wij contactloos

De Fleurist Hinthamerstraat 97 5211MH 'S-HERTOGENBOSCH 0736141633

Fleurop cadeaushopdealer

Orangerie Bloemwerken Vughterstraat 197 5211GC 'S-HERTOGENBOSCH 0736128846

Fleurop cadeaushopdealer

Bloemsierkunst Oxalis Rompertpassage 1 5233AN 's-Hertogenbosch 073-6410239

Fleurop cadeaushopdealer

Duurzame bloemist

Kolbach Quality FlowersEmpelseweg 9 5241NA ROSMALEN0735280000

Bloemenatelier Rob Martin Helvoirtseweg 18 5261CE VUGHT 0736560452

Fleurop cadeaushopdealer

Floraldesign Bruggen 12 5243RB ROSMALEN 073-5216907

Fleurop cadeaushopdealer

Dirma Bloem en Stijl raadhuis 4 5321HL Hedel 0736896690

Fleurop cadeaushopdealer

Casa Verde Moleneindplein 1 5262CW Vught 073-6569314

Fleurop cadeaushopdealer


Contactloos-bezorgen van klanten

Opdrachtgevers vinden in APPARENTCALLS een markante en betrokken business partner bij het ontwikkelen en het verbeteren van telefonisch klantcontact. Vanuit passie en professie adviseren wij bij het maken van goede keuzes in:

Vernieuwen: lees verkwikken of opfrissen
Veranderen: lees modificeren
Verbeteren: lees bijschaven

Mensen maken het verschil, eenieder met zijn eigen unieke talent en passie.

Willem Blom: Inspirator in Acquisitie, New Business Development over (koude) acquisitie.
Hierbij is “The Tone of Voice” niet alleen muzikaal maar cruciaal
085 330 11 60
06 53 92 93 55
willem@apparentcalls.com


Snel en eenvoudig een webwinkel maken? Jouwweb! ook deze site is met Jouwweb gemaakt.Muziek


Wil jij graag trompet, bugel, trombone, bariton, euphonium of saxofoon leren spelen? Of speel je dit al en wil je graag weer eens de draad op pakken met je ontwikkeling?
Maak dan snel eens een vrijblijvende afspraak, want ik weet dat ik jou op weg kan helpen!#stayhome en scan!
Scannen, afspelen en bewerken van bladmuziek snel en eenvoudig met ScanScore. Download ScanScore en gebruik uw smartphone, tablet of een conventionele scanner om uw bladmuziek te scannen en af te spelen. En u kunt net zo gemakkelijk uw partituur transponeren, uw notities exporteren naar bijna elk muziekprogramma en ze verder bewerken. 


Papier-loos

Wij komen na de corona crisis met een houder voor de telefoon. (voor blaasmuzikanten).  Er zijn er een paar merken op de markt maar deze hebben allemaal zo hun eigen nadelen. Wij proberen deze houder perfect te maken voor iedereen. Scan nu alvast je muziek bij ScanScore dan ben jij er al klaar voor. 
Wil je op de hoogte blijven sturen ons dan alvast een mail: info@brassanovum.com


Acapella Maker

Info