Veghel & Erp

Food (eten) 


Bij Thuisbezorgd.nl is contactloos-bezorgen standaard het geval


We gaan standaard al onze bestellingen contactloos bezorgen, Zero Contact Delivery


Goed voor de boer. Goed voor jou. 

In deze onzekere tijden van de Corona-crisis hebben wij een tijdelijke oplossing ontwikkeld voor de reststromen die er ontstaan bij boeren en makers. De horeca neemt geen producten meer af en dit betekent dat er grote overschotten zijn. De gevolgen zijn niet te overzien voor onze telers. En dit terwijl Nederlanders massaal thuiszitten. Wij koppelen deze boeren aan Nederlandse consumenten op een leuke manier.

Samen met diverse chefs maken wij boodschappenboxen die bij veel Nederlanders passen, zodat we samen de problemen opeten. Met dit concept wordt een ode gegeven aan Nederland. Het is een concept dat de kracht van samenwerken in Nederland viert. Een concept dat ons Nederlanders in deze moeilijke tijd met elkaar verbindt. Eten verbroedert, zeker nu. 

Ophalen / bezorgen

We houden het graag simpel; we bezorgen overal in Nederland. Én je kan je box door heel Nederland ophalen! We bouwen daar drive-thru's, zodat je veilig je box kan ophalen, zonder contact met ons. Alles conform de Corona veiligheidsmaatregelen. Hieronder vind je onze locatie, waar je je box op kan halen.

Veghel | De Noordkade

Verlengde Noordkade 18
5462 EH Veghel


Domino’s bezorgt vanaf vandaag pizza’s contactloos aan huis. Bij een bestelling kunnen klanten aanklikken dat ze geen fysiek contact met de bezorger willen hebben. De bezorger zet dan een warmhoudtas met daarin de pizza voor de deur en gaat een paar meter achteruit. Voor zover bekend is Domino’s de eerste grote bezorgketen in Nederland die deze mogelijkheid biedt.


Markt 23, 5461 JK Veghel


De klant hoeft niet te tekenen voor ontvangst en maken wij gebruik van contactloze bezorging. Dit doen we zodat we fysiek contact vermijden tussen onze chauffeur en de klant.


Bij bezorging aan huis zetten de medewerkers de bestelling voor de deur en wordt contact met de klant vermeden.
We bezorgen alleen in de bebouwde kom van Eerde, Wijbosch, Zijtaart en industrieterreinen Duin I, De dubbelen en Doornhoek.


Graag kom ik flessen en dozen wijn, cadeauartikelen én cadeaupakketten bij u thuis bezorgen. Ook in combinatie met een wijnproeverij, tot eind april te boeken zónder gastvrouw op locatie.

Facebook Pagina
www.facebook.com/wijnzinnigbijdaan

Telefoonnummer
0622556809

Email adres *
wijnzinnig@outlook.com


Voor dieren

BEZORGING:

Elke maandag: (*)
Uden Mariaheide Vorstenbosch Veghel Eerde Erp Boekel Gemert Venhorst Odiliapeel Volkel Zeeland Reek Schaijk Herpen Huissling Ravenstein Neerloon Overlangel (Uden Veghel Ravenstein e.o.)

 

Elke maandag: (*)
Alle plaatsnamen van elke maandag +
Grave Niftrik Hernen Bergharen Wijchen Ewijk Alverna Balgoy Nederasselt Overasselt Heumen Malden Molenhoek Mook Afferden Boven-Leeuwen Puiflik Druten Beunigen Nijmegen Oosterhout Lent Ubbergen Beek Berg en Dal Groesbeek Breedeweg Milsbeek Middelaar Gassel Heihoek Katwijk Linden Cuijk Beers Haps St. Hubert Mill Langenboom (Uden Veghel Nijmegen e.o.)

Elke donderdag: (**)
Uden Nistelrode Heesch Oss Berghem Haren Macharen Oijen Lithoijen Teefelen Geffen Nuland (Uden Oss e.o.)


Non Food (waren en diensten)


STAS barrière scherm - kuchscherm

De retailoplossing om te voldoen aan de RIVM-richtlijnen om de verspreiding van het COVID-19-coronavirus te vertragen. Een eenvoudig te monteren scherm om medewerkers en klanten te scheiden.Wij wassen op locatie. Wij vinden het prettig om een water aansluiting te hebben. Maar het is zeker niet noodzakelijk. Wij kunnen ons eigen water mee brengen en daardoor geheel zelfstandig. (contactloos) opereren

John van Hedel

Facebook Pagina
https://www.facebook.com/Autowash-1646351979006821/

Telefoonnummer
0621628101

Email adres *
info@autowash.nl


De Amert 414, 5462 GH VeghelVERVOERDER

Naam *
Vincent de Vroomen

Bedrijfsnaam *
VPS

E-mailadres *
vincent@vincentdevroomen.nl

Telefoonnummer *
06-20133311


Ik rijd een VW Caddy, dus kan elke werkdag bezorgen tussen 7.00 uur 's morgens en 14.00 uur 's middags. Op zaterdag kan ik 's middags en op zondag de hele dag.


De bedoeling van nlmobiliseert is dat mensen uit de horeca maar ook daarbuiten die nu niet kunnen werken zich aanmelden om zich in distributiecentra dienstbaar te maken. Dat kan via nlmobiliseert.nl waar mensen snel tijdelijk werk kunnen zoeken, kunnen vinden, of aanbieden. Voor mensen die tijdelijk geen werk hebben.Thuiswerken maar je weet niet hoe? 

Bekijk onze instructie filmpjes op https://insim.nl/doe-het-zelf/

Blijft u daarna nog met vragen neem dan gerust contact op met ons.
w.choi@e-quest.nl
06-30055000


Cor van Schie bloemen
Udenseweg 88
5464VA VEGHEL
0413363576
Fleurop cadeaushopdealer

Broks Bloemen BV
Corsica 13 a
5465PS Veghel
0413351492

 

Bloemboetiek Carla
Kerkstraat 68 70
5469BP ERP
0413212332

N.a.v. de recente berichtgeving omtrent het coronavirus, bezorgen wij contactloos


Contactloos-bezorgen van klanten

Opdrachtgevers vinden in APPARENTCALLS een markante en betrokken business partner bij het ontwikkelen en het verbeteren van telefonisch klantcontact. Vanuit passie en professie adviseren wij bij het maken van goede keuzes in:

Vernieuwen: lees verkwikken of opfrissen
Veranderen: lees modificeren
Verbeteren: lees bijschaven

Mensen maken het verschil, eenieder met zijn eigen unieke talent en passie.

Willem Blom: Inspirator in Acquisitie, New Business Development over (koude) acquisitie.
Hierbij is “The Tone of Voice” niet alleen muzikaal maar cruciaal
085 330 11 60
06 53 92 93 55
willem@apparentcalls.com


Snel en eenvoudig een webwinkel maken? Jouwweb! ook deze site is met Jouwweb gemaakt.
Muziek 

Wil jij trompet les online? 
Neem dan contact met mij op! 


#stayhome en scan!
Scannen, afspelen en bewerken van bladmuziek snel en eenvoudig met ScanScore. Download ScanScore en gebruik uw smartphone, tablet of een conventionele scanner om uw bladmuziek te scannen en af te spelen. En u kunt net zo gemakkelijk uw partituur transponeren, uw notities exporteren naar bijna elk muziekprogramma en ze verder bewerken. 


Papier-loos

Wij komen na de corona crisis met een houder voor de telefoon. (voor blaasmuzikanten).  Er zijn er een paar merken op de markt maar deze hebben allemaal zo hun eigen nadelen. Wij proberen deze houder perfect te maken voor iedereen. Scan nu alvast je muziek bij ScanScore dan ben jij er al klaar voor. 
Wil je op de hoogte blijven sturen ons dan alvast een mail: info@brassanovum.com


Acapella Maker

Info


Advertentie

Advertentei