Sint Oedenrode

Food (eten) 


Bij Thuisbezorgd.nl is contactloos-bezorgen standaard het geval


Monseigneur Bekkersplein 6b
5491 EB Sint-Oedenrode

0413 289 625

https://www.magdyplaza.nl/


Spare Rib Express zal voorlopig contactloos bezorgen. De bezorger zal na aanbellen de bestelling voor de deur plaatsen en zelf op 2 meter afstand gaan staan om direct contact tussen klant en bezorger te mijden.


Domino’s bezorgt vanaf vandaag pizza’s contactloos aan huis. Bij een bestelling kunnen klanten aanklikken dat ze geen fysiek contact met de bezorger willen hebben. De bezorger zet dan een warmhoudtas met daarin de pizza voor de deur en gaat een paar meter achteruit. Voor zover bekend is Domino’s de eerste grote bezorgketen in Nederland die deze mogelijkheid biedt.


Graag kom ik flessen en dozen wijn, cadeauartikelen én cadeaupakketten bij u thuis bezorgen. Ook in combinatie met een wijnproeverij, tot eind april te boeken zónder gastvrouw op locatie.

Facebook Pagina
www.facebook.com/wijnzinnigbijdaan

Telefoonnummer
0622556809

Email adres *
wijnzinnig@outlook.com


Non Food (waren en diensten)


STAS barrière scherm - kuchscherm

De retailoplossing om te voldoen aan de RIVM-richtlijnen om de verspreiding van het COVID-19-coronavirus te vertragen. Een eenvoudig te monteren scherm om medewerkers en klanten te scheiden.


Wij wassen op locatie. Wij vinden het prettig om een water aansluiting te hebben. Maar het is zeker niet noodzakelijk. Wij kunnen ons eigen water mee brengen en daardoor geheel zelfstandig. (contactloos) opereren

John van Hedel

Facebook Pagina
https://www.facebook.com/Autowash-1646351979006821/

Telefoonnummer
0621628101

Email adres *
info@autowash.nl
Contactloos-bezorgen van klanten

Opdrachtgevers vinden in APPARENTCALLS een markante en betrokken business partner bij het ontwikkelen en het verbeteren van telefonisch klantcontact. Vanuit passie en professie adviseren wij bij het maken van goede keuzes in:

Vernieuwen: lees verkwikken of opfrissen
Veranderen: lees modificeren
Verbeteren: lees bijschaven

Mensen maken het verschil, eenieder met zijn eigen unieke talent en passie.

Willem Blom: Inspirator in Acquisitie, New Business Development over (koude) acquisitie.
Hierbij is “The Tone of Voice” niet alleen muzikaal maar cruciaal
085 330 11 60
06 53 92 93 55
willem@apparentcalls.com


Laat je verrassen met een verrastas.

Wij vullen en tas met leuke kleding en schoenen. Je mag deze 2 dagen thuis houden om te passen. Na het ophalen sturen we een betaalverzoek van de artikelen die je gehouden hebt.

Bij de aanvraag graag een foto en maten vermelden.

Ik hang de tas aan de deur, dus alles is geheel contactloosVERVOERDER

Naam *
Vincent de Vroomen

Bedrijfsnaam *
VPS

E-mailadres *
vincent@vincentdevroomen.nl

Telefoonnummer *
06-20133311


Ik rijd een VW Caddy, dus kan elke werkdag bezorgen tussen 7.00 uur 's morgens en 14.00 uur 's middags. Op zaterdag kan ik 's middags en op zondag de hele dag.


De bedoeling van nlmobiliseert is dat mensen uit de horeca maar ook daarbuiten die nu niet kunnen werken zich aanmelden om zich in distributiecentra dienstbaar te maken. Dat kan via nlmobiliseert.nl waar mensen snel tijdelijk werk kunnen zoeken, kunnen vinden, of aanbieden. Voor mensen die tijdelijk geen werk hebben.


N.a.v. de recente berichtgeving omtrent het coronavirus, bezorgen wij contactloos

De Keizerskroon Pieterchristiaanstraat 17 5491JN SINT-OEDENRODE 0413473201

Bloemisterij C.J. Brekelmans Boskantseweg 59 5492BV SINT-OEDENRODE 0413472562Stuur eens een kaartje! Naar je ouders, vrienden, oma's en opa's en hard werkende zorgpersoneel en iedereen die helpt de boel draaiende te houden!


Thuiswerken maar je weet niet hoe? 

Bekijk onze instructie filmpjes op https://insim.nl/doe-het-zelf/

Blijft u daarna nog met vragen neem dan gerust contact op met ons.
w.choi@e-quest.nl
06-30055000

 


Bloemisterij Tuincentrum C.J. Brekelmans is een groencentrum, ’n compleet bloemen en planten assortiment, bloemstukken, boeketten en buitenplanten, decoratieve potten voor binnen en buiten en samengestelde plantenschalen.Is uw fiets kapot en heeft u verminderde weerstand of wilt u zoveel mogelijk openbaar contact vermijden dan kan Bike S.O.S. wellicht een passende oplossing voor u bieden.
Bike S.O.S. repareert uw fiets aan huis, desgewenst zonder dat u hierbij aanwezig hoeft te zijn.
Volgens afspraak kunt u uw fiets klaarzetten en uw fietssleutel op een nader af te spreken plek klaarleggen. Uw fiets wordt vervolgens op locatie gerepareerd, waarna de fietssleutel en de factuur in uw brievenbus worden gedaan.

P.s . de monteur draagt handschoenen tijdens de reparatie en na de reparatie worden uw handvaten grondig gereinigd.


Snel en eenvoudig een webwinkel maken? Jouwweb! ook deze site is met Jouwweb gemaakt.
Muziek

Wil jij trompet les online? 
Neem dan contact met mij op! 


#stayhome en scan!
Scannen, afspelen en bewerken van bladmuziek snel en eenvoudig met ScanScore. Download ScanScore en gebruik uw smartphone, tablet of een conventionele scanner om uw bladmuziek te scannen en af te spelen. En u kunt net zo gemakkelijk uw partituur transponeren, uw notities exporteren naar bijna elk muziekprogramma en ze verder bewerken. 


Papier-loos

Wij komen na de corona crisis met een houder voor de telefoon. (voor blaasmuzikanten).  Er zijn er een paar merken op de markt maar deze hebben allemaal zo hun eigen nadelen. Wij proberen deze houder perfect te maken voor iedereen. Scan nu alvast je muziek bij ScanScore dan ben jij er al klaar voor. 
Wil je op de hoogte blijven sturen ons dan alvast een mail: info@brassanovum.com


Acapella Maker

 

 


Advertentie


Advertentie