@supportyourlocalsnlmeierijstad
BOX 1

#supportyourlocalsNL Meierijstad
Koop lokaal om voedselondernemers in Meierijstad te steunen!
In Meierijstad hebben lokale voedselproducenten zich verenigd en bieden zij een #supportyourlocalsNL Meierijstad pakket aan met het lekkerste brood van bakkerij van Leur, verse groente & fruit van groenteboer van Asseldonk, specialiteiten van traiteur Bistro-Traiteur PLANK, ambachtelijke vleeswaren van Slagerij Pennings, vers gebrande koffie van Noord espressobar, cupcakes van Taarten Van Tante Jans, heerlijke chocolade van Rudolf Vermeulen Bonbons, en verse kaas van kaasmaker Siebe's Kaas.

De boodschappenbox is bestelbaar in Meierijstad. Bestel de box door een WhatsApp-bericht te sturen naar Jesse (@jessevandevalk) van #supportyourlocalsNL (0619990451) met het aantal pakketten en het bezorgadres. Betaling gaat achteraf via ‘Tikkie’. Huidige bestellingen worden woensdag tussen 12:00u en 20:00u thuisbezorgd. €40,- per box. Geen bezorgkosten.

Als ondernemer meedoen aan dit initiatief? Laat het weten via bovenstaand nummer.

#supportyourlocalsnl

Redactie: we hebben gevraagd of er contactloos geleverd wordt, wij hebben daar geen reactie op gekregen. Het idee is te leuk om niet te vermelden! 


Graag kom ik flessen en dozen wijn, cadeauartikelen én cadeaupakketten bij u thuis bezorgen. Ook in combinatie met een wijnproeverij, tot eind april te boeken zónder gastvrouw op locatie.

Facebook Pagina
www.facebook.com/wijnzinnigbijdaan

Telefoonnummer
0622556809

Email adres *
wijnzinnig@outlook.com