Etten-Leur

Food (eten) 


Bij Thuisbezorgd.nl is contactloos-bezorgen standaard het geval


We gaan standaard al onze bestellingen contactloos bezorgen, Zero Contact Delivery


 Sint Janstraat 37, 4741 AM Hoeven


 Contactloos bezorgen is mogelijk.


Domino’s bezorgt vanaf vandaag pizza’s contactloos aan huis. Bij een bestelling kunnen klanten aanklikken dat ze geen fysiek contact met de bezorger willen hebben. De bezorger zet dan een warmhoudtas met daarin de pizza voor de deur en gaat een paar meter achteruit. Voor zover bekend is Domino’s de eerste grote bezorgketen in Nederland die deze mogelijkheid biedt.


De klant hoeft niet te tekenen voor ontvangst en maken wij gebruik van contactloze bezorging. Dit doen we zodat we fysiek contact vermijden tussen onze chauffeur en de klant.


Gezellig een kopje koffie met een bonbon? ☕️🍫
Bestel een doosje bonbons voor uzelf EN voor bijvoorbeeld uw vriend(in), vader, moeder, buurvrouw, opa, oma en wij bezorgen de bonbons GRATIS thuis.

- Bestel via: 076-5037282 of info@prego.nl
- Betaal via: Tikkie / overmaken per bank / mobiele pin aan de deur
- Bezorgen: Contactloos en GRATIS in Etten-Leur (buiten Etten-Leur in overleg)

Tip💡: via videobellen kunt u dan nog steeds gezellig een kopje drinken met uw naasten met een lekkere bonbon!


Geen contactloos-bezorgen, maar wel interessant!


MEI DELICIOUS

Mei Delicious op de Markt 32-34 is op vrijdag, zaterdag en zondag open voor afhaal van onder andere Sushi en Dim Sum. Van 16:00-20:00 uur. Wel vooraf even bellen a.u.b. zodat er geen mensen tegelijk komen, 076-5015076.


SCOOP ICECREAM

Scoop IJs op het Raadhuisplein is open. Zij pakken uw ijs in om mee te nemen* Consumeren in en om de ijssalon is niet toegestaan* Hun terras is dus ook gesloten * 1 persoon tegelijk aan de vitrine* Reken bij voorkeur af met pin* Wacht achter de aangegeven lijn op uw beurt* Houd 1,5m afstand van elkaar* Geniet van uw ijsje* Let op elkaar en blijf gezond. Open vanaf 13.00 uur.


Beste Mensen wij willen ook aan het bestrijden van het Corona virus mee werken. onze openingstijden veranderen wij. Wij zijn vanaf vandaag alleen s middags open van 13:00 uur tot 17:00 uur en zaterdagen van 09:00 tot 17:00 uur en zullen per keer maar een klant of 2 gezinsleden binnen laten! Buiten zetten we lijnen. Houd u zich aub daaraan. Ook adviseren wij indien mogelijk contactloos te betalen. 


Non Food (waren en diensten)


STAS barrière scherm - kuchscherm

De retailoplossing om te voldoen aan de RIVM-richtlijnen om de verspreiding van het COVID-19-coronavirus te vertragen. Een eenvoudig te monteren scherm om medewerkers en klanten te scheiden.


We leggen de bloemen op de deurmat, bellen aan. En wachten totdat er open wordt gedaan. Ook desinfecteren wij de bezorgauto dagelijks net zoals ons gereedschap.

Wil jij bloemen van Jitz? Gewoon even appen op 06 - 21 3330 58


Wij wassen op locatie. Wij vinden het prettig om een water aansluiting te hebben. Maar het is zeker niet noodzakelijk. Wij kunnen ons eigen water mee brengen en daardoor geheel zelfstandig. (contactloos) opereren

John van Hedel

Facebook Pagina
https://www.facebook.com/Autowash-1646351979006821/

Telefoonnummer
0621628101

Email adres *
info@autowash.nl


Wil je toch een nieuwe outfit scoren bij Van Gastel Mode, Van Gastel Casual en Style by Van Gastel? Maak dan een afspraak voor personal shopping! Dit gebeurt in een veilige en lege winkel en is zowel overdag als in de avonduren en in het weekend mogelijk. Een afspraak maken? Bel of app dan naar Annebel op het nummer 06-83307804. 


De bedoeling van nlmobiliseert is dat mensen uit de horeca maar ook daarbuiten die nu niet kunnen werken zich aanmelden om zich in distributiecentra dienstbaar te maken. Dat kan via nlmobiliseert.nl waar mensen snel tijdelijk werk kunnen zoeken, kunnen vinden, of aanbieden. Voor mensen die tijdelijk geen werk hebben.Sint Bernardusstraat 15A, 4741 RP Hoeven


"Online & live shopping"

Grol biedt in deze bizarre tijd een cadeauservice aan! Via beeld bellen kun je samen met hen door de winkel wandelen en iets uitzoeken om cadeau te geven. Ze helpen je natuurlijk graag bij het maken van een goede keuze en zorgen ervoor dat jouw cadeau bij de juiste persoon terecht komt. Uiteraard doen we dit contactloos.


Thuiswerken maar je weet niet hoe? 

Bekijk onze instructie filmpjes op https://insim.nl/doe-het-zelf/

Blijft u daarna nog met vragen neem dan gerust contact op met ons.
w.choi@e-quest.nl
06-30055000


Boeketterie
Markt 54
4875CG
ETTEN-LEUR (N.BR)
0765034986

N.a.v. de recente berichtgeving omtrent het coronavirus, bezorgen wij contactloos


Snel en eenvoudig een webwinkel maken? Jouwweb! ook deze site is met Jouwweb gemaakt.Muziek


#stayhome en scan!
Scannen, afspelen en bewerken van bladmuziek snel en eenvoudig met ScanScore. Download ScanScore en gebruik uw smartphone, tablet of een conventionele scanner om uw bladmuziek te scannen en af te spelen. En u kunt net zo gemakkelijk uw partituur transponeren, uw notities exporteren naar bijna elk muziekprogramma en ze verder bewerken. 


Papier-loos

Wij komen na de corona crisis met een houder voor de telefoon. (voor blaasmuzikanten).  Er zijn er een paar merken op de markt maar deze hebben allemaal zo hun eigen nadelen. Wij proberen deze houder perfect te maken voor iedereen. Scan nu alvast je muziek bij ScanScore dan ben jij er al klaar voor. 
Wil je op de hoogte blijven sturen ons dan alvast een mail: info@brassanovum.com


Acapella Maker

Info


Advertentie

Advertentie