Breda

Food (eten) 


Goed voor de boer. Goed voor jou. 

In deze onzekere tijden van de Corona-crisis hebben wij een tijdelijke oplossing ontwikkeld voor de reststromen die er ontstaan bij boeren en makers. De horeca neemt geen producten meer af en dit betekent dat er grote overschotten zijn. De gevolgen zijn niet te overzien voor onze telers. En dit terwijl Nederlanders massaal thuiszitten. Wij koppelen deze boeren aan Nederlandse consumenten op een leuke manier.

Samen met diverse chefs maken wij boodschappenboxen die bij veel Nederlanders passen, zodat we samen de problemen opeten. Met dit concept wordt een ode gegeven aan Nederland. Het is een concept dat de kracht van samenwerken in Nederland viert. Een concept dat ons Nederlanders in deze moeilijke tijd met elkaar verbindt. Eten verbroedert, zeker nu. 

Ophalen / bezorgen

We houden het graag simpel; we bezorgen overal in Nederland. Én je kan je box door heel Nederland ophalen! We bouwen daar drive-thru's, zodat je veilig je box kan ophalen, zonder contact met ons. Alles conform de Corona veiligheidsmaatregelen. Hieronder vind je onze locaties, waar je je box op kan halen.

Breda | Strnd
Slingerweg 76
4814 AZ


Bij Thuisbezorgd.nl is contactloos-bezorgen standaard het geval


We gaan standaard al onze bestellingen contactloos bezorgen, Zero Contact Delivery


—RHODOS ON WHEELS—

U kunt tot 15.00 uur dagelijks via Facebook uw bestelling plaatsen d.m.v een privé bericht. Betalingen worden voldaan via een Tikkie zodat onze bezorgers contactloos de maaltijd voor uw deur kunnen bezorgen. Vanaf 15.00 kunt u telefonisch bestellen via 076-5216905. 

Uiteraard kunt u nog steeds komen afhalen (bel van tevoren je bestelling door) of contactloos laten bezorgen via Deliveroo en Ubereats.


,,Met dit initiatief willen wij ervoor zorgen dat de inkomsten van restaurants niet volledig wegvallen tijdens de komende periode’’, meldt Gerritsen. ,,Restaurants zijn niet ingericht om aan huis te bezorgen, het ontbreekt aan middelen (scooters) en mensen (bezorgers). Bezorg-platformen zijn daarom niet geschikt. Na het besluit dat de deuren van de restaurants dicht moesten, is afhalen de enige manier om de horeca ondernemers te steunen.’’


De klant hoeft niet te tekenen voor ontvangst en maken wij gebruik van contactloze bezorging. Dit doen we zodat we fysiek contact vermijden tussen onze chauffeur en de klant.


In verband met de tijdelijke sluiting van de Bredase horeca is Steun Horeca Breda gelanceerd. Op de website Steun Horeca Breda, krijgen Bredanaars een overzicht van horeca in de gemeente Breda die zijn geopend voor het afhalen of bezorgen van maaltijden.


Domino’s bezorgt vanaf vandaag pizza’s contactloos aan huis. Bij een bestelling kunnen klanten aanklikken dat ze geen fysiek contact met de bezorger willen hebben. De bezorger zet dan een warmhoudtas met daarin de pizza voor de deur en gaat een paar meter achteruit. Voor zover bekend is Domino’s de eerste grote bezorgketen in Nederland die deze mogelijkheid biedt.


In verband met het Corona-virus bezorgen wij contactloos.


De lekkerste Beren gerechten kan je contactloos thuis laten bezorgen
Kwalitaria Bisschopshoeve

Bisschopshoeve 8

4817 PV Breda

E: breda@kwalitaria.nl

T: (+31)765810641


Geef je bestelling telefonisch door op 0161-432117, via een mail naar info@slijterijhiwine.nl of door een app te sturen naar 06-51541997.

Wij zorgen er voor dat alles op het door u gewenste tijdstip “contactloos”wordt thuisbezorgd.


Er gaat niets boven een avondje Pinot, maar als jullie niet naar Pinot kunnen komen dan komen wij naar jullie!

+31 76 532 9077
Grote Markt 46,
4811 XS Breda


Spare Rib Express zal voorlopig contactloos bezorgen. De bezorger zal na aanbellen de bestelling voor de deur plaatsen en zelf op 2 meter afstand gaan staan om direct contact tussen klant en bezorger te mijden.
Geen contactloos-bezorgen, maar wel interessant!


Omdat we geen dure winkels hoeven te onderhouden, hebben we minder kosten. Zo kunnen we alle boodschappen aanbieden voor de laagste prijs en ze gratis thuisbezorgen.


Zodra ons autootje onderweg weg is kun je ‘m volgen in de app. Zo weet je op de minuut nauwkeurig hoe laat we bij je zijn!


1. Onze Runner overhandigt de boodschappen 
niet rechtstreeks, maar zet de tasjes voor de voordeur en neemt daarna 1,5 meter afstand.

2. We willen je vragen om te wachten met opendoen tot de Runner heeft aangebeld en daarna zelf de tasjes te pakken. We brengen de boodschappen dus ook tijdelijk niet als extra service naar binnen.


Non Food (waren en diensten)


STAS barrière scherm - kuchscherm

De retailoplossing om te voldoen aan de RIVM-richtlijnen om de verspreiding van het COVID-19-coronavirus te vertragen. Een eenvoudig te monteren scherm om medewerkers en klanten te scheiden.


Intratuin werkt met post.nl:
Vanaf 17 maart 2020, worden pakketten niet meer overhandigen door bezorger aan de klant en houdt de bezorger 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen. 
Volgens de eerder aangekondigde maatregel tekent de bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst door de laatste 3 tekens van de legitimatie te noteren (die de ontvanger opnoemt).


Wij wassen op locatie. Wij vinden het prettig om een water aansluiting te hebben. Maar het is zeker niet noodzakelijk. Wij kunnen ons eigen water mee brengen en daardoor geheel zelfstandig. (contactloos) opereren

John van Hedel

Facebook Pagina
https://www.facebook.com/Autowash-1646351979006821/

Telefoonnummer
0621628101

Email adres *
info@autowash.nl


Deinzestraat 385, 4826 CX Breda


Wij kunnen contactloos thuis bezorgen

Voor 19.30 besteld, dezelfde dag in huis in de
regio Breda, mits op voorraad).
• Is onze webshop 24/7 open

 Triple One Darts
Bocht 42
4813 BH Breda
☎️ 0031613362855
🌐 www.tripleonedarts.nl


Marketingbureau Yonego uit Breda een overlevingspakket bedacht voor onervaren thuiswerkers. Hierin zitten onder andere een hoodie en een huispak, maar ook gewone boodschappen. 


De bedoeling van nlmobiliseert is dat mensen uit de horeca maar ook daarbuiten die nu niet kunnen werken zich aanmelden om zich in distributiecentra dienstbaar te maken. Dat kan via nlmobiliseert.nl waar mensen snel tijdelijk werk kunnen zoeken, kunnen vinden, of aanbieden. Voor mensen die tijdelijk geen werk hebben.Nelia bags & things maakt uit snijresten van meubelleer tassen en accessoires. De nadruk ligt op multifunctionaliteit en praktisch.


Speciaal voor deze periode heeft ze een leuke actie bedacht. Zij verstuurt een hartvormige leren sleutelhanger met passende tekst. Dit 'Hart onder de riem' kost €14,95 en wordt gratis verstuurd of bezorgd. Wij doen dit contactloos. 

Klik hier voor meer info


Thuiswerken maar je weet niet hoe? 

Bekijk onze instructie filmpjes op https://insim.nl/doe-het-zelf/

Blijft u daarna nog met vragen neem dan gerust contact op met ons.
w.choi@e-quest.nl
06-30055000


N.a.v. de recente berichtgeving omtrent het coronavirus, bezorgen wij contactloos


Kinderboeken contactloos-bezorgen

In de kinderboekenwinkel in Breda vind je honderden boeken voor kinderen van 0 tot 18 jaar.

Als ik bezorg, dan vraag ik om het bedrag over te maken. Daarna zet ik het voor de deur, bel ik aan en zet ik 'n aantal stappen achteruit.


Snel en eenvoudig een webwinkel maken? Jouwweb! ook deze site is met Jouwweb gemaakt.Muziek


Coach (groot) koperen blaasinstrumenten

 

LET OP: in verband met de overheidsmaatregelen om het Corona-virus in te dammen verzorg ik vanaf nu ook online coachings/lessen via Skype en/of Zoom!!

Voor muziekles op maat ben je bij mij aan het juiste adres! Bij mij staan de wensen en behoeften van de leerling (en de muziekvereniging) centraal! Niet alles hoeft via de traditionele paden, ik ben een groot voorstander van adaptief leerlinggericht onderwijs.
Daarom noem ik mezelf ook liever coach dan muziekdocent. Ik ga veel liever samen met de leerling op reis door zijn/haar muzikale wereld dan dat ik iemand mijn eigen muzikale wereld opleg.\

 

www.judithvanboven.nl


#stayhome en scan!
Scannen, afspelen en bewerken van bladmuziek snel en eenvoudig met ScanScore. Download ScanScore en gebruik uw smartphone, tablet of een conventionele scanner om uw bladmuziek te scannen en af te spelen. En u kunt net zo gemakkelijk uw partituur transponeren, uw notities exporteren naar bijna elk muziekprogramma en ze verder bewerken. 


Papier-loos

Wij komen na de corona crisis met een houder voor de telefoon. (voor blaasmuzikanten).  Er zijn er een paar merken op de markt maar deze hebben allemaal zo hun eigen nadelen. Wij proberen deze houder perfect te maken voor iedereen. Scan nu alvast je muziek bij ScanScore dan ben jij er al klaar voor. 
Wil je op de hoogte blijven sturen ons dan alvast een mail: info@brassanovum.com


Acapella Maker

Info


Advertentie


Advertentie