Deze site is er om mensen te helpen die thuis (moeten) blijven, op zoek zijn naar producten en diensten en deze veilig en dus contactloos willen afnemen. Wij vrezen dat er over een tijd misschien wel 50% van de mensen besmet is. Het doen van een eenvoudige aankoop wordt dan een gevaarlijke opgave. Uiteraard is deze site er ook voor de ondernemer! Als we vraag en aanbod bij elkaar weten te brengen dan kunnen we misschien de economische schade toch wat beperken. 

Wij verwachten dat de meeste bedrijven een serieuze poging zullen gaan doen tot contactloos-leveren. Denk bijvoorbeeld aan: 

- Doe-het-zelf-zaken: mensen gaan nu massaal klussen! 

- Schoenmakers: je hangt de schoen aan je voordeur en de schoenmaker zorgt dat ze daar gemaakt weer terug komen te hangen. 

- De opticien: je laat je lenzen nu bezorgen in plaats van ophalen in de winkel.  

- De groenten- en fruitwinkel: zet de zak met verse producten nu voor je voordeur.  

- Etc. 

Voor veel meer ideeën kijk hier


Creativiteit
Veel producten worden al online besteld en middels de post geleverd. Maar soms moet er gedacht worden in creatieve oplossingen. Een goed voorbeeld is een ondernemer in Meierijstad die eerst eten bereide op locatie voor bedrijven, maar door het Corona virus gaat hij het eten laten bezorgen. Hiervoor scooters inzetten was te duur in verband met de verzekering. Daarom besloot hij een taxibedrijf in te schakelen. Hij kookt nu thuis, zet het bereidde eten afgedekt buiten neer, stuurt een bericht naar de taxichauffeur en deze pikt het op. De taxichauffeur bezorgt het eten bij de klant door de bestelling voor de deur te zetten, op een meegebrachte verhoging. Hij belt aan en de klant pakt zelf zijn bestelling en nadat de deur dicht is pakt de taxi chauffeur zijn meegebrachte verhoging weer op. Zo gaat de bezorging geheel contactloos en is dus veilig voor iedereen. Wij hebben in Schijndel een taxi bedrijf gebeld (redactie) en een taxi bedrijf vraagt €7,50 voor een ritje binnen Schijndel. (uitgaande van een handelbaar pakketje). Een bedrag dat klanten, denken wij, graag betalen voor een contactloze-bezorging.  Je zou bijvoorbeeld je klanten contactloos-bezorgen kunnen bieden voor bijvoorbeeld 5 euro extra kosten. 2,50 neem jij voor je  rekening. (afhankelijk van je marge natuurlijk).

 

We hebben in Meierijstad een gastvrouw die wijnproeverijen verzorgt. Nu gaat ze vooral wijn bezorgen, mét informatie over de wijn in de vorm van een informatieve wijnproeverij zonder gastvrouw. Hoe fijn is dat! U hoeft niet meer naar de winkel voor een goed glas wijn en u heeft toch een gezellige proeverij thuis, zonder risico te lopen op het Corona virus. Ondertussen bouwt de onderneemster aan haar netwerk en wie weet komt die interactieve wijnproeverij aan huis er over een tijd alsnog! Telefonisch of via e-mail neemt de onderneemster eerst contact met u op om haar wijnassortiment door te nemen en om samen met u een gepaste bestelling te creëren. Ze komt de wijn bezorgen; zet de wijn bij de voordeur, belt aan, stapt terug in haar auto, wacht tot u de wijn gevonden heeft en rijdt al zwaaiend weg. 

Neem een apk-keuring. Deze is vrij gemakkelijk contactloos te organiseren. Je regelt bijvoorbeeld dat je je auto op een bepaalde plek parkeert en de sleutel bijvoorbeeld op de voorband legt. De monteur pikt de auto daar op als jij alweer weg bent. Een visa versa werkwijze na de keuring. Zo hoef je niet aan een balie te komen en kan alles geheel contactloos gaan. Het is wel zo prettig om een bedrijf te benaderen voor je APK waarvan je weet dat zij nagedacht heeft over contactloos-bezorgen. Er zijn namelijk helaas nog steeds mensen die erg nonchalant met het Corona virus omgaan. Er zijn nog steeds mensen die het wegzetten als een griepje. Ondertussen is het misschien een van die gezinsleden die van jou de sleutel aanneemt als jij je auto naar een APK keuring brengt waarbij nog geen contactloze-bezorging is georganiseerd.

Dit zijn de oplossingen die we zoeken. Meldt je aan op ons formulier en beschrijf jouw oplossing. Iedereen kan zien welke oplossingen de andere ondernemers hebben door bij elkaar te kijken. Welke bedrijven allemaal mee doen aan contactloos-bezorgen vindt je op onze website. 


De vraag die elke ondernemer zich moet stellen is: 

KAN IK MIJN DIENSTEN OF PRODUCTEN CONTACTLOOS-BEZORGEN?

 
Als je jouw oplossing hebt, dan is het nog belangrijk dat de wereld dat weet! Daar willen wij je bij helpen.

Stappenplan:. 

  1. Vermeld jouw oplossing eerst op je eigen site (bestel app of Facebook pagina).
  2. Stuur het aanmeld formulier naar ons toe (hieronder)
  3. Je ontvangt van ons het contactloos-bezorgen logo voor op je site.
  4. Plaats dit logo op je site en vergeet deze niet door te linken naar www.contactloos-bezorgen.nl.
  5. Informeer je klanten over je oplossing maar zeker ook over contactloos-bezorgen.nl. Daarmee help je je relaties om aan meer producten en diensten te komen én je helpt ook andere ondernemers! Daarmee bereiken we ons doel: laten we samen de boel draaiende houden!
  6. Doe de betaling als je in meerdere gemeentes geplaatst wilt worden, deze vindt je helemaal onderaan deze pagina. 

Wij plaatsen jouw gegevens gratis in jouw woonplaats! 

Wil je op meerdere plaatsen vermeld worden dan vragen we daar eenmalig €9,95 per plaats extra voor. 
We rekenen geen kosten voor eventuele wijzigingen. (prijzen excl. BTW).

Wil je adverteren op onze site dan kan dat uiteraard ook. Voor informatie klik hier

Let op: de vermelding in je eigen woonplaats is gratis!

Vermelding ZZP/WINKEL, doorplaatsing

€ 11,95

Vermelding ZZP/WINKEL, doorplaatsing

€ 11,95

Kies het aantal plaatsen waarin je vermeld wil worden. Je eigen woonplaats hoef je niet mee te tellen.

Vermelding MKB, doorplaatsing

€ 24,95

Vermelding MKB, doorplaatsing

€ 24,95

Kies het aantal plaatsen waarin je vermeld wil worden. Je eigen woonplaats hoef je niet mee te tellen.

Kies het aantal plaatsen waarin je vermeld wil worden. Je eigen woonplaats hoef je niet mee te tellen.