Beste ondernemer, 

Welkom op bezorgen en afhalen.nl, dit initiatief is er om er voor te zorgen dat JIJ weer geld gaat verdienen! 

Gemiddeld betalen ondernemers 2,69 per bestelling bij Thuisbezorgd, hiervan is 1,56 winst voor Thuisbezorgd.nl* (bron:   ) 


Onze kosten
Wij willen dat mensen weer gewoon rechtstreeks bij u gaan bestellen! Wij denken dat wij dat met 1 euro per bestelling kunnen realiseren.
Hierdoor bespaart u dus maar liefst 1,69 per bestelling. Een eigen website bouwt u al bij jouwweb.nl voor 8 euro per maand. 

Deze euro geven we uit aan twee dingen: 
1. Internet marketing
2. Promotie artikelen met het logo van bezorgen en afhalen.nl die u kan weggeven. 

Denk aan koppen, pennen, coole tassen, frisbees, beachbals, pepermuntjes etc als ons logo er maar op kan. Marketing waar uw klant wat aan heeft en die blijvend is. Dus voor die ene Euro  die wij vragen krijgen u en uw klant ook nog eens wat terug.

Wij kiezen 12 promoartikelen, en laten daar bezorgen en betalen.nl op drukken. Eke maand heeft u dan iets nieuws. We werken met een rouleer systeem, waardoor elke regio telkens een andere actie heeft. U betaalt alleen voor wat u weggeeft. Wat over is nemen wij terug, en gaat door naar de volgende regio. Hierdoor is er ook geen verspilling. Wij bieden deze gadgets aan voor 1 euro per stuk. U kan deze promo's aan al uw klanten geven ongeacht of ze rechtstreeks besteld hebben of via Thuisbezorgd. Elke klant die de volgende keer niet via Thuisbezorgd.nl besteld levert u een besparing op van 1,69! De promo's zijn ook leverbaar mét uw eigen logo tegen een kleine toeslag. Uiteraard nemen we deze niet terug als u deze over heeft. 


Hoe nu verder?
Wij vragen u om een schatting te maken van het aantal bestelling dat u komende 2 weken heeft. En om hetzelfde aantal promo's te bestellen. Met een minimum van 500 stuks. Wij zullen de winst die wij hier op maken 100% inzetten op een Facebook campagne met uw en onze bedrijfsnaam in uw regio! De enige kosten die wij inhouden zijn de externe kosten van ons call center. 

Wij hebben het liefst dat u elke maand een actie doet. Dat is financieel en qua marketing voor ons het beste. Maar dat hoeft uiteraard niet. Wel vragen wij een minimum van 4 x per jaar, waarbij u minimaal 500 items afneemt. Totaal dus 2.000 euro.

U moet dan bereiken dat u 2.000 € / 2,69 (uw gemiddelde bijdrage aan Thuisbezorgd.nl / 365 dagen is 2 bestellingen per dag rechtstreeks krijgt om break even te draaien. Zou dat lukken als u 2.000 items uitdeelt en wij voor de online reclame verzorgen van Bezorgen en Afhalen.nl?

De eerste keer, kan u mee doen aan deze actie, zonder verplichting!
Dus voor 500 euro weet u of u van Thuis-bezorgd.nl af kan komen...


Op bezorgen en afhalen.nl staan alle restaurants?

Ja, willen graag dat alle restaurants zichtbaar zijn. Dit om maximaal bereik te verkrijgen. Automatisch komen de restaurants met een eigen site boven aan te staan. De restaurants die mee doen aan onze campagnes komen daarvan weer boven aan te staan. 


Uiteraard kan u zelf ook aan promo artikelen komen en deze weggeven.
Wat is het voordeel om dit samen te doen? 
- Onze ijzersterke naam bezorgen en afhalen.nl (gratis)
- Met ons bouwt u mee aan een sterke landelijke marketing, waarbij de winst bij u blijft
- U blijft nooit met promo artikelen zitten

 

Maar Thuisbezorgd toch voor extra omzet? 
Thuisbezorgd heeft het thuisbezorgen absoluut een boost gegeven. Zij hebben mede gezorgd voor de transitie dat bezorgen een gewoongoed is geworden. Wij denken echter dat die transitie periode voorbij is, en wij willen gaan zorgen voor de volgende transitie! Wij willen er voor gaan zorgen dat uw klanten weer gewoon rechtstreeks bij u gaan bestellen. Wat ook veranderd is dat in de tijd dat Thuisbezorgd websites bouwen nog niet zo toegankelijk is als nu. Nu heb je al een webwinkel bij jouwweb.nl voor 10 euro per maand. En deze kan iedereen maken.   

 

Kan ik Thuisbezorgd nu opzeggen? 
Niet direct, wel kan u op korte termijn zien of dit voor uw bedrijf werkt, en hopelijk kan u op korte termijn wel afscheid nemen van Thuisbezorgd. 

 

Social deal
Social deals kan u zelf maken op onze site. U krijgt een eigen pagina die u zelf beheert en invult.
N
ormaal gesproken zijn werkt social deals zo: Stel u heeft een pizzeria en wilt een ‘deal’ aanbieden met een pizza en frisdrank voor een x bedrag. Er wordt door Social Deal gekeken naar de gemiddelde prijs van een pizza. Er wordt van de horeca ondernemer verwacht dat u tussen de 45 en 50% korting geeft op deze prijs. Dat zou betekenen dat uw deal dan op de website en in de app van Social Deal komt te staan voor een prijs van 5 euro inclusief frisdrank naar keuze. Dit is alleen de korting die u geeft op de pizza, hier gaat dus de commissie nog van af. Hou uw hart goed vast, de commissie bedraagt maar liefst 35% van het bedrag. Dat zou betekenen dat u van die € 5, nog € 1,75 commissie moet afdragen aan Social Deal. Deze ‘deal’ levert u dus € 3,25 op per verkochte voucher waar u nog alle kosten van af moet halen. Bron: https://www.dehorecapas.nl/social-deal/

Ook dat kan anders. U plaatst uw deal op een eigen pagina die u van ons krijgt en die u zelf kan beheren. U bepaalt alles zelf, korting, looptijd, etc en managed de social deal zelf. U kan dus de social deal, gewoon direct via u laten verlopen. Wel helpen wij u graag met het opzetten van een locale Facebook en Instragram marketing. De inrichtingskosten voor het aanmaken van de pixelcode e.d. aan uw facebook en instagram pagina, vragen we eenmalig slechts 39,95. Wij kunnen u ook helpen met de advertentie zelf als u deze nog niet heeft. 


Website en Reserveringssysteem

Een website kan u zelf maken voor 10 euro per maand. (Jouwweb.nl). Ook kan daar een gratis een reserveringsysteem aan gekoppeld worden. IResmio.com) 

 

Met vriendelijke groeten, 


Team Bezorgen en Afhalen.nl

 

*Cijfers Thuisbezorgd.nl

Omzet 74.000.000
Marketing kosten 13.000.000 (17,6%)
Bedrijfskosten 24.300.000 (24,3%)
Winst 43.000.000 (58,1%)

Gemiddeld betaalt u 2,69 per bestelling
Marketingkosten 0,47 (17,6%)
Bedrijfskosten 0,65 (24,3%)
Winst 1,56 (58,1%)