Contactloos-bezorgen.nl is bedacht i.v.m. de Corona crisis.
Hoe het ook loopt, welke keuzes onze regering ook maakt, De ZORG  is gebaat met zo min mogelijk patiënten. Thuis blijven is dan ook het beste wat iedereen kan doen. Veel mensen geven daar gelukkig al gehoor aan. De winkels blijven gelukkig open, maar ook dat kunnen hotspots voor het Corona virus worden.

Gelukkig zijn er ook al winkels die bezorgen en wij verwachten dat bedrijven massaal zullen overstappen naar contactloos-bezorgen. Elk bedrijf wordt nu gedwongen na te denken hoe zij hun dienst of product contactloos kunnen blijven leveren. 

Neem een apk-keuring. Deze is vrij gemakkelijk contactloos te organiseren. Je regelt bijvoorbeeld dat je je auto op een bepaalde plek parkeert en de sleutel bijvoorbeeld op de voorband legt. De monteur pikt de auto daar op als jij alweer weg bent. Een visa versa werkwijze na de keuring. Zo hoef je niet aan een balie te komen en kan alles geheel contactloos gaan. Het is wel zo prettig om een bedrijf te benaderen voor je APK waarvan je weet dat zij nagedacht heeft over contactloos-bezorgen. Er zijn namelijk helaas nog steeds mensen die erg nonchalant met het Corona virus omgaan. Er zijn nog steeds mensen die het wegzetten als een griepje. Ondertussen is het misschien een van die gezinsleden die van jou de sleutel aanneemt als jij je auto naar een APK keuring brengt waarbij nog geen contactloze-bezorging is georganiseerd.


Wij proberen vraag en aanbod van contactloos-bezorgen op deze site bij elkaar te brengen. 

Bedrijven kunnen zich GRATIS aanmelden,  HIER

info@contactloos-bezorgen.nl